Invisalign

Eit smil du sjølv er nøgd med, kan ha mykje å seie for sjølvkjensla. Sjølv om ein har blitt vaksen, er det ikkje for seint å gjere noko med di tannstilling. Invisalign sørger for at du ikkje treng fast regulering med synlege klossar (brackets).

Skjult tannregulering

Invisalign er ei gjennomsiktig regulering. Reguleringa kan nyttast for å behandle milde til komplekse tannproblem. Underbitt, overbitt, skeive tenner, trongstillingar og store mellomrom er døme på kva som kan behandlast. Ved hjelp av plastskinner vert tennene flytta på ein rask og behageleg måte. Reguleringa kan også nyttast som behandling i samband med proteser og protetisk behandling. Til dømes å lage nok plass for eit implantat.

Uttakbar og praktisk

Reguleringane er uttakbare. På denne måten kjem dei aldri i vegen for dei vanlige rutinene dine. Enten det er børsting av tenner eller bruk av tanntråd, er det enkelt å opprettholde ei god munnhygiene saman med denne behandlingsforma.

God å ha på

Dei gjennomsiktige skinnene er berre 0,75 mm tjukke. Fordi reguleringa er skreddarsydde og har ei glatt overflate, er dei veldig komfortable å ha på. Over 5 millionar menneske verda over har forandra smilet sitt med Invisalign.

75% meir forutsigbar behandling

Reguleringa er laga av SmartTrack-materiale som gir 75% betre forutsigbarheit i bevegelse av tennene. Reguleringane er justert nøyaktig etter ditt tannkjøtt for å passe betre. På denne måten vert behandlinga komfortabel og mindre smertefull. Regulering som er skreddarsydd etter ditt tannkjøt sørger for at tennene dine vert flytta på ein komfortabel og effektivt måte mot sin endelige posisjon.

Invisalign tid og pris på behandling

Med Invisalign kan du oppnå ditt nye smil på så lite som 3 mnd. Det er opp til 50% raskare enn typisk behandling. Meir kompleks bruk kan ta opp til 12 mnd, og tid for behandling kjem an på ditt behov. Pris vil variere etter behov og lengd av behandling.

Kontakt oss gjerne for meir informasjon og evt. vurdering. Les meir på invisalign.no.